Tillbaka till prislista

BRIDE TO BE

Vi ser fram emot att göra dig till ditt vackraste jag på din stora dag. Här har vi samlat alla våra passande behandlingar och brudpaket.
 

CONSULTING 490kr
Vid en konsultation går vi igenom känslan för hur du vill ha ditt hår på din stora dag. Vi tittar på inspirationsbilder, känner på hårstruktur och gör en väldigt enkel provuppsättning. Vi går även igenom känslan och ditt val av våra olika makeup-alternativ, om så önskas.

UPDO PER HOUR 900kr
Vi bygger volym och struktur för bästa hållbarhet till din uppsättning. Priset avser per timme.

FULL MAKEUP 690kr
För dig som vill han en mer täckande, markerad och hållbar make up. Rekommenderas till dig som ska vara brud eller gå på bal.

MAKE CONTOUR 890kr
För bruden som önskar en starkare och mer dimensionell makeup i basen.
Med contouring framhäver vi delar av ansiktet, och highlighting ger glow och lyster. Ögon och läppar sminkas efter önskemål.
Detta passar dig som verkligen vill ha en flawless makeup och som är perfekt till en fotografering.
 
 

BRIDE SPECIALS

I DO 3200kr

Välkommen till oss på din stora dag. Detta paket är för dig som önskar allt. En bruduppsättning hos oss tar ca 3 timmar inklusive make-up. Vi erbjuder dig konsultation av hår och makeup vid ett tidigare tillfälle hos din stylist. I paketet ingår utöver konsultationen, en uppsättning med volymgrund, styling med värmetång samt valfri dekoration (tex. slöja/krona/hårprydnad). Allt detta medan du njuter av svalkande dryck, choklad och säsongens frukt.
Du är även välkommen att ta med dig ett mindre sällskap om så önskas.

STAY AT HOME BRIDE 1100kr

Vi erbjuder även möjligheten att boka en stylist som kommer hem till dig på din stora dag. Priset avser per timma. För mer exakt prisförfrågan och mer information kontakta salongen, 035-184549